Szoba foglalás
Szoba foglalás
Mégsem

Személyes adatok

A 'Foglalás elküldése' gombra kattintva elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket

Ellenőrző kód

Látnivalók

Azt gondoljuk, Somogysárd több szempontból is jól illeszkedik a képbe, ha valaki Somogy megyében keres szálláshelyet. A falu csendes, biztosítja a nyugodt pihenés lehetőségét, melyhez vendégházunk igényes környezetet, családbarát szolgáltatásokat biztosít. Meggyőződésünk, hogy szerencsés a település elhelyezkedése is, hiszen rengeteg program és kikapcsolódási lehetőség várja az embert a környéken.

 

A közelben fekvő Kaposvár sok lehetőséget tartogat a vendégek előtt. Családok, párok egyaránt megtalálhatják a számításaikat a megyeszékhelyen, legyen akár kulturális kikapcsolódás vagy éppen városnézés a cél. Nem feledkezhetünk meg a felsorolásban a Kaposvár közelében fekvő Desedáról sem, hiszen a tó önmagában is remek úti cél, az aktív, mozgásban gazdag kikapcsolódást kereső vendégek számára kihagyhatatlan látnivaló.

De nem esik messze Somogysárdtól például a Zselici Csillagpark sem, és szintén a közelben terül el a Boronka-melléki Tájvédelmi Körzet.

Ám nem kell sokat utazni azoknak sem, akik a patcai Katica Tanyán szeretnének kikapcsolódni. Ugyanakkor a wellnesst kedvelő vendégek is megtalálhatják számításaikat, több jó fürdő is elérhető a megyében.

Aki pedig lovaglással töltené el a szabadidejét, annak sem kell túl messzire utaznia, hiszen például Simonfán is megtehetik ezt az érdeklődők. Mindezek mellett a somogyi természet, a zselici táj önmagában is vonzó lehet a túrázók vagy akár a geocaching kedvelői szemében. De nem egészen egyórás autóútra fekszik a falutól az Almamellék és Sasrét között működő kisvasút is.

Persze nem csak a családoknak, pároknak nyújthat élményt Somogy, hanem a vadász és horgász vendégek számára is ugyanúgy. Utóbbiak szemében a Somogysárd környéki horgásztavak is csábítóak lehetnek, de nagyjából félórás autóútra fekszik a falutól az országosan ismert Deseda is. Ám a magyar tenger, azaz a Balaton déli partja sincs elérhetetlen távolságra a településtől, melyet aligha kell bemutatni a horgászoknak. Persze nem szabad megfeledkezni a somogyi erdőkről sem, sok lehetőség adódik errefelé a vadászok előtt. Természetesen a horgászat és vadászat megszervezésében is igyekszünk segítséget nyújtani vendégeinknek, amennyiben igény van arra.

Aki viszont inkább csak a nyugalom miatt keresi fel a települést, illetve vendégházunkat, és kevésbé szeretne kimozdulni onnan, az is megtalálhatja a legalapvetőbb szolgáltatásokat a községben. Vegyesbolt is van a közelben.