Szoba foglalás
Szoba foglalás
Mégsem

Személyes adatok

A 'Foglalás elküldése' gombra kattintva elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket

Ellenőrző kód

Szobák, árak

Vendégházunk kétszintes, szobáink többsége két személy számára nyújt megfelelő szálláshelyet.

 

A legtöbb szoba pótágyazható, ezért gyermekes családok részére is ideális lehet. A vendégház földszintjén egymásba nyíló szobák találhatók. Ha mindhárom alsó szobát egy társaság, esetleg egy család veszi ki, akkor akár a központi (középső) szobában is lehet aludni. A vendégház hét szobájából öt klímával felszerelt, két szobához pedig erkély is tartozik. Természetesen televízió, internet-elérési lehetőség is van a szobákban. A ház földszintjén egy kisebb konyhával felszerelt központi helyiség áll vendégeink rendelkezésére.

A szállásért hat éven aluli gyermekek esetében nem kell fizetni, és kiságyat is biztosítunk, ha arra van igény.
Vendégházunk állatbarát, így szívesen látjuk a házi kedvenceket is, amiért nem számítunk fel külön díjat.

 
A szállás ára: 10.000 forint/fő/éj + ÁFA + idegenforgalmi adó

Az ár reggelit is tartalmaz és ezen kívül a vendégház valamennyi szolgáltatását, beleértve a wifi, a szauna és a medence használatát is. Utóbbiakat egyébként csak a szállóvendégek használhatják, szobafoglalás nélkül egyik sem vehető igénybe. Csapatok, nagyobb társaságok esetén kedvezményt adunk a szobák árából. A szállást 14 órától lehet elfoglalni, és 11 óráig kell elhagyni azt.

Vendégházunk egész éven át üzemel, a hidegebb hónapokban gázfűtés biztosítja a meleget. A fűtésről a szállásadó gondoskodik. Természetesen a parkolásért sem kell külön fizetniük a vendégeknek: két garázsban, a ház előtt, illetve az udvarban lehet megállni a járművekkel.

 

A szobák megtekintése és foglalás.