Szoba foglalás
Szoba foglalás
Mégsem

Személyes adatok

A 'Foglalás elküldése' gombra kattintva elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket

Ellenőrző kód

Programjaink

Természetesen nem csak ajánlunk kikapcsolódási lehetőségeket, hanem szervezünk is azokat, amelyek révén szintén a vendégeinknek szeretnénk kedveskedni.

 

Helyben, Somogyban készült csemegékre alapozva tartunk különböző programokat, ezzel is igyekszünk színesebbé, tartalmasabbá tenni az itt töltött időt. Ilyen programunk például a

  • szarvaskolbász-kóstoló, mely önmagában is különlegesség.
  • De hasonlóképpen és több alkalommal szervezünk pálinka- és borkóstolót, amiket igyekszünk előre meghirdetni, hogy vendégeink akár azokhoz az időpontokhoz igazíthassák a pihenést.
  • Az előbbieken kívül megtalálható még a saját termékeink között a fürjtojás, a sajt, a vaj, a tejföl, valamint a diólikőr, sőt kenyérsütéssel is kedveskedünk vendégeinknek, ha éppen arra van igény.

 Ha valaki a szilvesztert szeretné nálunk eltölteni, szintén találhat magának remek programokat. A nyúlfuttatás például már hagyományos rendezvény Somogysárd életében, melyet szilveszter napján tartanak meg a faluban. Ám ha valaki nagyobb közösségbe vágyik, megint csak veheti Kaposvár felé az irányt, hiszen a megyeszékhelyen is sokan összegyűlnek az év utolsó napján.